Butiken

  I Anders Tuvessons butik kan du hitta mycket nya och de senaste produkterna för lantbruk, skog, parker och trädgårdar.
Här kan du komma in och se de senaste åkgräsklipparna från Stiga, se Bala Agri vedklyvar med tillbehör, eller se på något av NCT släpmodeller. Dessutom så kan du också få tips på de bästa dammsugarna och högtryckstvättar från Nilfisk eller så behöver du en ny motorsåg och då har du både STIHL eller Stiga att välja mellan.
Dessa artiklar och leverantörer är bara ett fåtal som vi kan erbjuda i vår stora butik. Detta innebär för dig som kund är att du alltid har ett brett urval att välja mellan. Vår personal finns till hands för att bistå med all hjälp som du kan tänkas behövas.
Personalen har en bred erfarenhet och arbetat länge just inom produkter för lantbruk, skog, park och trädgård på ett eller annat sätt. Därför kan det garanterat hjälpa dig som kund att hitta den produkt som uppfyller det behov som du behöver tillfredsställa inom ditt företag eller där hemma.
De är mycket duktiga med att komma med tips och råd på olika lösningar om det är någon problemställning som har dykt upp. Det lär inte vara några problem för dig att få reda på allt det du kan tänkas behöva veta. 
Kommer du in i butiken och inte hittar vad du söker efter så var inte blyg utan fråga. Oftast har vi artikeln antigen i butiken eller på lagret. Skulle inte så vara fallet så ser vi till att beställa hem den till dig för en vettig peng. Vi på Anders Tuvessons Maskin sätter våra kunder i första rummet!

Vår butik är öppen:
Måndag – Torsdag 07.00 – 17.00
Fredag 07.00 – 15.00
Lördag 9.00 – 15.00
Söndagar och helger STÄNGT

Det går alltid bra att höra av dig till oss för att ställa frågor eller om du skulle behöva någon information. Då når du på:
Mejl: info@atmaskin.se
Telefon: 0738 -54 86 24
Adress: Gamla Nissastigen 5, Hyltebruk
Reservdelar

Anders Tuvessons Maskin ser till att ha de vanligaste reservdelar till de flesta produkter och artiklar som vi säljer. Det kan röra sig allt från en ny kedja till motorsågen eller en fil för att slipa den. Till att slingar, packningar, o-ringar, slangar och annat smått och gott.
Denna möjlighet gör att du som kund kan själv serva eller laga din maskin utan att behöva lämna in den på service. Dels så sparar det tid men framför allt en massa pengar för dig.
Vår kunniga personal står till tjänst för dig att se till att du får rätt reservdel till din maskin. Skulle det inte vara så att vi har den hemma så ser vi till att beställa hem den till dig så fort som möjligt för att undvika att maskinen blir stillastående för länge.
Skulle vi inte tillgodo se ditt behov så hjälper vi dig att hänvisa dig till en återförsäljare som har det du skulle behöva.
Vår reservdels avdelning är öppen:
Vår butik är öppen:
Måndag – Torsdag 07.00 – 17.00
Fredag 07.00 – 15.00
Lördag 9.00 – 15.00
Söndagar och helger STÄNGT

Känner du inte för att titta in till vår reservdelsavdelning så kan du alltid höra av dig till oss antingen via mejlen eller per telefon. Så svarar vi så fort som möjligt. På detta vis så slipper du ta dig hit i onödan. Det går även göra beställningar via vår mejl, så lägger vi undan artikeln till dig och skulle vi behöva beställa den så får du redan på när den väntas komma in på lagret och till vilken kostnad.

Mejl: reserv@atmaskin.se
Telefon 0738 – 54 85 25
Adress: Gamla Nissastigen 5, Hyltebruk
Oljor

Vi på Anders Tuvessons Maskin tillhanda håller de oljor som du kan tänkas behöva till dina maskiner. Det kan röras sig allt från motoroljor, växellådoljor eller olja för att smörja din maskin med.
Utöver dessa oljor säljer vi också biooljor och mineraloljor. Detta innebär att vi har den oljan som du lär behöva.
Dessutom ha vi olika smörjfetter också. Alla dessa fettsorter är testade och provade för att klara av det svenska klimatet på bästa möjliga sätt. Dessa tåler höga temperaturer och ner till minusgrader också därtill.
Vår personal hjälper dig att hitta den rätta oljan som är anpassad för din maskin eller det rätta fettet som du skulle tänkas behöva.
Vill du försöka ta reda på vilket smörjmedel du behöver finns denna länk som ett verktyg och hjälpmedel för våra kunder: http://chevron-eu.lubricantadvisor.com/default.aspx?lang=swe
På den länken hittar du olika smörjmedel från bil, lastbil, traktorer till dumprar.
Det är bara till att höra av dig om du har några frågor. Antingen via mejl eller per telefon. Du kanske rent av tittar in på vår reservdelsavdelning, då är du hjärtligt välkommen!

Mejl: reserv@atmaskin.se
Telefon 0738 – 54 85 25

Du når oss under våra öppettider!
Begagnat

Här kan du hitta begagnade maskiner med tillbehör. Antingen är det vi på Anders Tuvessons Maskin som säljer eller så gör vi det åt en kund.
Vill köpa någon av dessa maskiner så är det bara till att höra av dig till oss. Detta gäller också om du behöver sälja av maskiner från din maskinpark. Då är det bara att antingen komma in till oss på reservdelsavdelningen eller kontakta oss via mejl eller per telefon.
Mejl: reserv@atmaskin.se
Telefon 0738 – 54 85 25

Dessa produkter har vi till försäljning i begagnat, (priserna är utan moms):
Traktor Case IH 5120, 4WD Årsmodell: 1982 Pris: 80 000 kr
Traktor MF 5445, m. lastare, Årsmodell: 2005 Pris: 235 000 kr
6 700 timmar
Traktor Valmet 2105, 4WD, Årsmodell: 1989 Pris: 100 000 kr
Ca 9 000 tim, nya däck, 163 hk
Bilsläp Brederup FS1425, Tipp, Stödhjul, vikt: 650 kg Pris: 8 500 kr
Hårdpress Claas Markant 40 Pris: 10 000 kr
Tallrikslåtter JF, 2 meter Pris: 15 000 kr
Vinsch Kranman T1900e K30-60 m. utskjut 4,4 meter Pris: Kontakta oss!
Fjärrstyrd vinsch, Hydraul aggregat m. Hondamotor
4WD med Kranmans hjul 26×12.00-12” 8 lagers, ramstyrning
Dubbelpump, 4 hastigheter på vagnsdriften
Växelplog Kvernland 3skärig EM 85 Årsmodell: 2003 Pris: 58 000 kr

För kunders räkning:
Pallgafflar Zetterlmeyes L30-fäste, hydrauliska pallgafflar Pris: 9 500 kr
Vagn JF Combivagn, 5 ton, hudraulisk bakläm