Service

Något som Anders Tuvessons Maskin erbjuder sin kunder är att vi kan utföra service på er maskinpark på hemmaplan. Det innebär att du bokar in oss för att komma hem till er för att göra service på en eller flera av dina maskiner.
Naturligtvis ser vi till att vi har all utrustning, reservdelar och verktyg med mera, med oss. Då du inte behöver tänka på att du behöver förse oss med något material. Det ända vi behöver är ett skyddat utrymmer vid dåligt väder som vi kan stå i och utföra servicen.
I vår välfyllda servicebuss har vi nämligen all utrustning som kan tänkas behövas för en service, som till exempel, tryckluft, tråg för använd olja med mera. Det är därför våra välutbildade servicemekaniker gör sådant otroligt bra arbete. I och för sig så har ju naturligtvis deras yrkesskicklighet och erfarenhet stor betydelse också.
Fördelen med att serva sin maskinpark med jämna mellanrum, är att du gör allt för att förebygga och förhindra att fel uppstår. Vilket i slutändan gör att du slipper får driftstopp som kostar dig en massa pengar. Så i långa loppet sparar du både tid och pengar genom att anlita oss för att göra service på din maskinpark.
Anders Tuvessons Maskin ingår ett avtal med dig som är specificerat på vad som ska ingå eller inte ingå i servicen. Därför gör vi alltid så att vi kommer hem till dig kostnadsfritt och ger dig ett kostnadsförslag på vad en årlig service skulle kosta. Då tittar vi över – hur ofta vi behöver komma, hur många maskiner det rör sig om, är det äldre eller nyare maskiner och så vidare. För att vi ska kunna skräddarsy en lösning som både du och vi är nöjda med. Dessutom ser vi till att det ingår jourservice dygnet runt, också i våra tjänster när du anlitar oss.
Vi på Anders Tuvessons Maskin sätter alltid kunden i första rummet!

Låter det intressant så kontakta oss genom via mejl eller per telefon. Eller om du vill fråga något eller få information om vår service och avtal.
Mejl: service@atmaskin.se
Telefon 0738 – 54 85 27
Jourservice: 0738 – 54 85 28 Dygnet runt!
Så svarar vi i mån av tid!