Verkstad

Vår verkstad på Anders Tuvessons Maskin är modern och fullutrustad med den senaste tekniken, som kan tänkas behövas för att serva och renoverad maskiner som har gått sönder.
Vi gör vårt bästa för att fixa din traktor eller vad nu det är som har gått sönder. För vi vet hur mycket ett driftstopp kan tänkas kosta. Har vi reservdelen hemma eller att det som har gått sönder går att laga så brukar det oftast bara ta en dag för oss att reparera det som har gått sönder.
Våra duktiga, välutbildade och erfarna mekaniker felsöker och tar reda på vad det är för del. För att sedan kunna ge dig ett kostnadsförslag direkt och samtidigt tala om för dig hur lång tid reparationen kommer att ta. Dessutom görs ingen reparation innan att ha kontrollerat med dig som ägare först och det skulle dyka upp något oförutsägbart.
Det bästa egentligen är att lämna in maskinen på service med jämna mellanrum för att kunna byta olja, slangar, fjädrar, bustningar och så vidare. För att förebygga och förhindra att något går sönder när du minst anar det.
Som företagare bör du se det som en investering inför framtiden. I slutändan så kommer din maskinpark hålla mycket längre om du tar hand om den genom att serva den med jämna mellanrum. Vilket betyder att du sparar tid och pengar i långa loppet!

Våra öppettider på vår verkstad är:
Måndag – Torsdag 07.00 – 17.00
Fredag 07.00 – 15.00
Lördag – Söndag STÄNGT!
Helgdagar STÄNGT!

För att få information, fråga något eller för att boka en tid så kan du kontakta oss via mejl eller per telefon.
Mejl: verkstad@atmaskin.se
Telefon 0738 – 54 85 26

Så svarar vi i mån av tid!
Tips för bokning av tid så är det bättre att ringa, så får du en tid som passar dig direkt!